Background          The Idea          Benefits         
        Courses & Presentations          Skills & Studies          Thanks & Inspiration          About me          Your say         
        Contact          Services & Booking          Website credits         
       
        Español          English         

We welcome all comments about the web site or related topics. Your opinions are greatly appreciated.

The contents have to be approved of before we can allow them to appear on the web site. This is to filter for abuse. However, all other comments, positive or negative will be shown. This is your opportunity to also have your say about anything you read here.

Thank you!

You can also read what has been commented so far!

Full name:
Email:
Comment:
1 + 5:

Det er tydelig mye a identifisere om dette. Jeg antar du har gjort noen fine punkter i funksjoner ogsa.
Takk for interessant informasjon
Takk for en interessant blogg
Hi Tiffany just wanted to say thanks for visiting my blog and as it turns out I love holistic teachings and the combination of yoga. I loved going through your site and plan to visit again. All the best to you.
My dear Patheya,
I have been reading and bathing in your site for the past thirty minutes. I finally came to 'your say'. So here is my say:
You feed me.

Thanks
Pedro de la Montaña,
San Antonio de Escazu,
Costa Rica
Du er en utrolig instruktør, Tiffany! Jeg har aldri møtt en trener som er så flink som du er, jeg sammenligner deg med Tina Turner og sangen hennes "Simple the Best". Du Tiffany, er en trener som virkelig har beina på bakken, samtidig gir du mye av deg sjøl i timene dine. Din engelsk er enkel å forstå, ikke noe problem. Timene dine er utrolig bra, skjønner godt at du er den beste instruktøren i Body Balance her i Norge. Du terper teknikker, flink er du til å forklare. Lett å prate med er du også, du blir savnet når du nå reiser tilbake til ditt hjemland.
Takk for at du er den du er, Tiffany!
Hilsen Grethe Lillesand
En vakker og nydelig side. Layout med farger, skrift og bilder er en fryd for øyet. Innholdet (det du skriver om og er opptatt av) sender meg ut på en reise, akkurat slik det har vært og er å gå på dine treningstimer. En reise med kroppen og dens muligheter (og begrensninger :) ) og ikke minst en reise i eget indre landskap. Ingen treningstimer er like, du har alltid noe nytt å lære bort. Fokuset på teknikk, små justeringer ("cues" underveis), ordene du velger å bruke, de ulike temaene du vektlegger og deg som "øvingsbilde", skaper og legger til rette for helhet, forståelse, læring, balanse og bevissthet. Tusen takk for inspirerende og for meg viktige treningstimer.
confucius say... closed mouth gathers no foot
Hey u!

Eventually! I knew this was coming, it was just a matter of time. How well formulated, every discussion I have engaged myself in with you is here! Good luck and thank you for sharing.

Sevika
Hei Tiffany!
Gratulerer med en fantastisk side! Du har så mye å gi og det kommer virkelig til syne her. DU er fantastisk! - Så kunnskapsrik, engasjert, kreativ og tilstede i alt du gjør! Jeg ønsker å lære så mye mer av deg:-) Takk! Kos B:-)
Hey Tiffy,
Just a quick note to say hi and the page is great!
It has an effect on your person. As if reading wise words is like having the carrot of wisdom hung in front of you.

Be well B)

Patheya: n. provider of victuals for a journey tiffany@patheya.com | Tiffany Jones, 2007-2024 | powered by weburger